World Match Racing Tour Copenhagen


Segling är både en hobby och en livsstil som med åren har blivit extremt populär. Om du är en person som gillar segling så kanske du är intresserad av att resa till Köpenhamn och se World Match Racing Tour (WMRT) live, om inte så kan du även följa tävlingen hemma i soffan via en livestream. Det är tjugo olika lag som tävlar och slåss om vem som ska vinna prispengarna på 33.000$.

sailingWorld Match Racing Tour är en årlig tävling där man i lag tävlar i kappseglings båtar för att se vem som först når mållinjen. Kappsegling är en sport som förlitar sig extremt mycket på lagarbete och kommunikation. För att vinna i kappsegling behövs det ett starkt lag som effektivt kan jobba tillsammans.

World Match Racing Tour grundades år 2000 och har sedan dess vuxit till den världskända tävling den är idag. I år sker en deltävling av World Match Racing Tour i hjärtat av Köpenhamn. Eventet pågår från den 9:e maj till den 14:e maj.

Om du är intresserad av segeltävlingar så får du inte missa denna actionfyllda racing tävling. Det är också väldigt vanligt att dessa tävlingar hålls nära strandkanten så att det är lätt för publiken att hänga med i vad som händer.