Planering inför nästa sommar


Hösten är här och du kanske redan haft din helg med upptagning av segelbåten? Nåväl det är rutiner varje år och alla kan nog hålla med om att det är mycket roligare att sjösätta än att ta upp. Men det måste göras och det krävs ett underhåll av den båt man äger. Mycket för att man nästa år ska kunna ge sig ut på ännu en drömsemester.

Det är klart att hösten och vintern inte är en rolig årstid för den som älskar att vara ute med sin segelbåt på havet. Men vi lever i ett land där det är som det är och vi får ägna denna årstid åt att planera och drömma om nästa års semester. Ni kanske redan har klart för er hur det kommer att se ut nästa sommar? Var brukar ni åka? Vad brukar ni hitta på ombord på er båt? Här hittar ni bra tips på vad ni kan göra ombord på båten nästa år.

Ni kanske redan har klart för er hur ni ska segla nästkommande sommar, då önskar vi er en god tur och hoppas på bra segelväder. Har ni inte bestämt er så finns det gott om tid i vinter att titta på trevliga smultronställen att besöka runt Sveriges kust.